2012. március 3., szombat

Tápanyagban gazdag élelmiszer!

Tápanyagban gazdag élelmiszer!
Összetétele:
  • Ganoderma lucidum kivonat
  • Spirulina
  • Zabpehely
  • Növényi tejpor és nádcukor
Kiváló, tápláló, gyorsan elfogyasztható, súlycsökkentő reggeli!
 A pecsétviaszgomba étkezési jelentősége nem kérdéses. Kelet – Ázsiában gyógyszerként alkalmazzák a gombát. A gyógyászati alkalmazások célja az immunrendszer és a máj erősítése és az anyagcsere – folyamatok felgyorsítása.

 Már kis mennyiség fogyasztása is észrevehetően csökkenti a koleszterinszintet, köszönhetően oldható rost tartalmának, valamint segít megelőzni a szívbetegségeket alacsony zsírtartalmú étrend mellett. A zabpehely sok sportoló étrendjében is központi szerepet tölt be, különösen az erősportolók között. Az oldható rosttartalom képes az emésztést lassítani, így stabilizálja a vércukorszintet.

Spirulina  gazdag vitaminokban,béta karotinban leggazdagabb B-12 vitaminban és B komplex forrásban.Gazdag a vas tartalma is amely könnyen felszívódik a szervezetben. A spirulina koncentrált kalciumforrás(ennek hiánya vezet a csontritkuláshoz)és tartalmaz magnéziumot is.

 Ha  ezek az összetevők összességét nézzük láthatjuk ,hogy egy kiváló táplálék van a kezünkben. Amit mindenkinek ajánlok napi szintű fogyasztásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése