2012. március 14., szerda

Méhpempő+Ganoderma

A MÉHPEMPŐ nagyon erős immunrendszer erősítő készítmény, 160 féle ásványi anyag és vitamin található benne, valamint a B vitaminok tárháza. Nagyon erős a méregtelenítő hatása, ezáltal az allergiás tüneteket a gyerekeknél szinte egy pár nap alatt képes megszüntetni.(Parlagfű,  pollen) még az ólmot is kiméregteleníti a szervezetből. Tisztítja a vért, májat, vesét, értágító hatása van. Beállítja a hormonháztartást így a nőknél késői korban nem alakul ki csontritkulás. Nagyon sok pajzsmirigy bántalmakkal küszködőknek is tudott segíteni. A tudósok sokéves tapasztalatok alapján megállapították, hogy a Méhpempőz az emberi szervezetre nagyon jó hatással van, nem ártalmas még akkor sem, ha rendkívül nagy mennyiségben fogyasztunk Méhpempőt. Egészséget károsító mellékhatása nincs. Japán kutatóorvosok Tiszta Méhpempővel olyan súlyos betegségeket gyógyítottak meg, mint a rák vagy a csontvelőrák.

 A Méhpempő nem gyógyszer, de nagyon hatásos táplálék kiegészítő (talán a leg hatékonyabb mind közül). Szedésekor a szervezet regenerálódik, javul az anyagcsere, a Méhpempő tisztítja a sejteket, tehát fogyasztásakor a szervezet méregtelenítése következik be.

A Méhpempő javítja a szervezet általános állapotát, energiát ad, az agyalapi mirigyre és a mellékvesére gyakorolt hatásának köszönhetően segít legyőzni a depressziós állapotot - a Méhpempő egy hatékony hangulatjavító -, az idegkimerültséget és a fizikai fáradtságot.

Műtét utáni lábadozási időszakban, vérszegénység vagy étvágytalanság esetén a
Méhpempő segíti a súlygyarapodást, erősíti a fizikai állapotot, növeli a vitalitást

A Méhpempő erősebbé, kiegyensúlyozottá tesz, terhesség alatt is javasolt, védi a májat, öregedés, kimerültség és stressz esetén is hat.

 A szív és keringési panaszokra, gyomor és bélbántalmakra, idegrendszeri problémákra legtöbbször igen jó hatású. Több szívbeteg orvos állította, hogy a Méhpempő a "szívesek kenyere". Gyerekeknek a dózis fele vagy negyede ajánlott koruktól függően, orvosi felügyelet mellett.

 A Méhpempő szedése elősegíti:
  • A hosszú életet, egészséget és az állóképességet
 •Segíti a kardiovaszkuláris rendszer működését, normalizálja a vérben lévő
 zsírsavakat.
 •Sejtregeneráló és immunerősítő
 •Segítséget nyújt a stressz és depressziós állapotokban
 •Meddőség, vetélés vagy impotencia ellen is hatásos.!



A ganoderma gomba áldásos hatásai

A ganoderma gombát (más néven pecsétviaszgombát) több mint 2000 éve ismerik és használják Kínában. Közel 200, az egészségünket támogató tápanyagot (vitamint és ásványi anyagot) tartalmaz, melyek közül a legfontosabb szerves germánium, ami egyike a természetben található leggyógyítóbb hatóanyagoknak.
A ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott, az emberek csak annyit tudtak róla, hogy megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít. Az utóbbi években a tudósok által végzett alapos kutatások végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát, és minden szempontból megerősítették pozitív hatásait, különös tekintettel vértisztító hatására.
A ganoderma gomba harmonizálja a szervezet funkcióit, lehetővé teszi, hogy belső szerveink rendeltetésszerűen működjenek. Javítja a szervezet általános állapotát, öngyógyító képességét. Erősíti az immunrendszert, a kiegyensúlyozatlan szervezetet megváltoztatja, és egészségessé teszi.  Eddig senkinél nem tapasztaltak olyat, hogy negatív hatással lett volna a páciensre vagy esetleg elégtelen eredményt nyújtott volna. Jelentős mennyiségben találhatók benne a megfelelő pH-szint kialakításához szükséges alkaloidok. A ganoderma gombát, hazánkban pecsétviaszgombának nevezik.

A ganoderma gomba áldásos hatásai szervezetünkre (a teljesség igénye nélkül):

  • vértisztító, vizelethajtó, májkímélő hatás
  • lúgosít, elősegíti a méreganyagok távozását a szervezetből
  • serkenti és erősíti az immunrendszert
  • szabályozza vérnyomásunkat, a magas vérnyomást csökkenti, az alacsony vérnyomást megemeli
  • baktériumellenes, gyulladásgátló hatású
  • hat a szív- és érrendszerre, stresszoldó hatású
  • csökkenti koleszterin- és vércukorszintet; visszaállítja a hasnyálmirigy működését.
  • nagyszerűen alkalmazható krónikus hörghurut esetében is
  • alkalmazzák vesegyulladás, asztma, gyomorbántalmak ellen is, bélműködést szabályozó hatású
  • a legújabb kutatások szerint szerepe lehet a rákos és AIDS-es betegségek kezelésében is (a rák leküzdéséhez szükséges tizenegy hatásos és természetes módszert tartalmazó listán a ganoderma a harmadik helyen szerepel)
  • a szakemberek ajánlják azoknak is, akiknél már daganatos megbetegedést diagnosztizáltak
  • javítja az alvást, növeli az agyba jutó oxigén mennyiségét
  • normalizálja a testtömeget
  • megakadályozza a szövetsejtek elhalását
  • megakadályozza a szenilitást a szervezet fiatalosan tartásával
  • csökkenti a túlérzékenység elleni szerek mellékhatásait
  • megakadályozza az antigének által okozott allergia kialakulását, mivel gátolja a hízósejtek hisztaminkibocsátását



A ganoderma gomba fontos alkotóelemei:
  1. Szerves germánium (Ge): A ganoderma legfontosabb alkotóeleme, amely akár másfélszeresére növeli a vér oxigénfelvevő képességét; javítja az emésztést, megelőzi a szövetek elhalását és javítja az immunfunkciók hatékonyságát.
  2. Poliszacharidok: Glükóz molekulákból épülnek fel, számuk több ezertől a több millióig terjedhet. Az emberi szervezet nem képes maradéktalanul elbontani e hosszú láncokat, így megmarad az a tulajdonságuk, hogy hasznos anyagok tudnak kötődni hozzájuk, és elszállíthatják a szervezet különböző helyeire. Ezért erősíthetik a szervezet immunrendszerét, megölik a vírusokat, csökkentik a koleszterinszintet és antioxidáns hatásúak.
  3. Triterpének: Ezek az anyagok okozzák a gomba keserű ízét. Mindemellett javítják a máj működését, csökkentik a vér koleszterinszintjét, szabályozzák a vérnyomást, nyugtatják az idegeket, növelik a stressztűrő képességet, csökkentik a gyulladást és fájdalmat.
  4. Peptidek, ergoszterin, mannitol, adenozin, és egyéb aminósavak. Az adenozin gátolja a vérlemezkék összetapadását, javítja a vérkeringést és erősíti az idegrendszeri funkciókat
  5. 13 féle ásványi anyag, többek közt kálium, vas, aluminium, magnézium, zink, kalcium, réz, stb. Ezek a bőséges összetevők teszik a ganodermát ilyen értékessé az egészségmegörzésben.
A ganoderma lényege tehát, hogy alkalmazásakor lehetetlen félrekezelni bármilyen betegséget, sőt a még rejtett, tünetmentes állapotok is láthatatlanul visszafejlődnek, helyreállnak.
Minden betegség esetén hatásos lehet-e, mert képes arra, hogy karbantartsa a modern ember egészségét. Egy kevésbé egészséges ember számára a ganoderma az emberi test leggyengébb, legerőtlenebb részére is hatással van, egy beteg ember esetében pedig gyökerénél ragadja meg a problémát, és lehetővé teszi a felépülést.
   
És most ez a két fantasztikus összetevő 1 termékben található. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése