2012. január 15., vasárnap

új természetes fogyasztószer!

GANO GARCÍNIA
Élvezd a kiváló anyagcsere súlycsökkentő 
hatását!

Két trópikus gyümölcs keveréke (Garcínia Atroviridis és Tamarindus Indica), valamint Ganoderma.
Hatóanyagok: Hydroxycitric sav(HCA)
Ganoderma aktív alkotóelemek, mint: Adenozin és Terpenoidok

Élettani hatásai:
• Szabályozza az étvágyat
• Megszüntetheti a felfúvódást, emésztésjavító
• Mikroba –és tumorellenes
• Csökkenti az erek koleszterinszintjét,
• Az erek és a belek kéményseprője
• Eltávolítja a vérrögöket
• Tágítja az ereket
• Csökkenti a vér triglicerid szintjét
• Képes csökkenteni a cukorszintet a vérben
• Flavonoidokat tartalmaz, melyek
antioxidánsként
gyulladáscsökkentőként
trombocitagátlóként
allergiagátlóként működnek
• Csökkenti a bél koleszterinszintjét, és
• Növeli a koleszterin átalakulását epesavvá, ezzel
• növeli az epesav kiválasztását!
• Kezeli a reumát, a bélproblémákat
• Skorbutellenes(C-vitaminban gazdag)
• Segít a súly megtartásában, csökkentésében
• Gátolja a szénhidrátoknak zsírokká való átalakulását
• Hatékonyan segít bőrproblémáknál

Mivel közvetett módon a hormonrendszer működésére is hat, nem ajánljuk állapotos és szoptató anyáknak, valamint kisgyermekeknek.
Ajánlott napi adagja 2szem, a kezelendő szerv meridiánjának maximális aktivitásakor
A doboz tartalma, 120 szem 410mg-os kapszula( 20,5mg a Ganoderma lucidum)9299Ft

2012. január 8., vasárnap

Én, a cég és a termék!

Nagyon sok szeretettel és tisztelettel köszöntök mindenkit. Gusztonyi Melinda vagyok Jánoshalmán élek családommal. 3 lánygyermekem van és 2 csodaszép kis unokám.
2011 óta vagyok a Gano Excel cég független tanácsadója, amely cég a Ganoderma termékek termesztésére, gyártására és ajánlására specializálódott.2011 óta napi szinten fogyasztom, használom és ajánlom a termékeket.
A tudósok hosszú évek óta kutatnak egészségünk fenntartásának és javításának használható alternatívái után.
Napjainkban számos tünetmentes betegség leselkedik ránk, és látszólag egészséges külső akár súlyos krízisállapotot is takarhat.
Sosincs késő törődni az egészségünkkel.
A Ganoderma egészségjavító hatékonysága kapcsán a legújabb tudományos kutatások is ismertek.
Napjainkban a felgyorsult társadalom a modern életvitel a mozgáshiány a káros szennyezőanyagok lerakódása a szervezetünkbe tartós egészségkárosodást okoznak, okozhatnak. Ezért szükséges az étrend kiegészítők alkalmazása. A piacon számos nagyszerű termék található, amelyek segíthetnek a szervezet rendbetételében.

A ganoderma lucidum azaz pecsétviaszgomba gyógyhatású gombaként ismert több ezer év óta. Napjainkban, hazánkban is egyre értékesebb és keresettebb táplálék kiegészítő termék lett.
Számtalan betegséget a szervezetünkbe felszaporodott méreganyagok felhalmozódása okoz. A ganoderma segíthet a testnek az összegyűlt toxikus anyagok eltávolításába és a természetes immunerősítőben.
A pecsétviaszgomba sokféle betegségben segíthet, mint például: magas vérnyomás, magas koleszterinszint, hepatitisz, májbaj, ízületi gyulladás, hörghurut, tüdőbetegség, kimerültség, álmatlanság, gyomorfekély, cukorbetegség, magas gyomorsav, allergia és rák kezelésében is.
A ganodermát használhatjuk megelőzésre és kiegészítő terápiaként is a gyógyszerekkel közösen..  
A modern tudomány fényt derített rá, hogy a ganoderma számos összetevőt tartalmaz, mint például :triterpéneket, poliszaharidokat, proteineket,szerves germániumot,adenozint,alkaloidokat, vitaminokat,esszenciális ásványokat, enzimeket, élelmi rostokat  . A vizsgálatok alapján a ganoderma biztonságos táplálék kiegészítőnek bizonyult. Mellékhatások nem jellemzőek rá. Ritkán előfordulhat fejfájás, hasmenés a kezdeti időszakban. Ilyenkor csökkenteni kell az adagot pár napra.
A ganoderma fogyasztás mindenképpen hosszútávot igényel, hogy minden szinten minden szintet át tudjon térképezni.
A fogyasztás elkezdésnél az első hónapban feltérképezi, kikutatja a szervezet betegségét, de minden szervezetben másként és más jelek tapasztalhatók akár időben is.
A második hónaptól kezdi a szervezet méregtelenítését ez akár több hónapig is eltarthat attól függően, hogy mekkora a károsodás a szervezetben, vagyis napi szinten mennyi méreganyaggal találkozik a szervezet. mint például cigaretta, cukrozott italok, fehér liszt, gyógyszer……
 Majd lassan megfigyelhető a javulás, felépülés folyamata.
Sok idő kell fél -1 év alatt optimalizálhatja  a szervezetet és megfigyelhető a fiatalodás. Ráncok kisimulása, könnyebb mozgás fittebb közérzet.…….
Napjainkban számos cég áll elő ganodermát tartalmazó termékekkel.
A Gano Excel 1995 ben alakult meg 15 éves ganoderma kutatás után.2007 óta a Gano Excel Magyarországon is bejegyzett irodával rendelkezik. Leo Soo Seng alapító a mai napig kutatja és fejleszti a termékeket Malajziában. Ahol a ganoderma legoptimálisabb feltételeit lehet biztosítani a termesztéshez. Bio körülmények, rizságy, a legmegfelelőbb a páratartalom legoptimálisabb napsütéses órák száma. Magyarországon is termesztik de a  hatóanyag tartalomban nem tudják a versenyt felvenni.
 A Gano Excel cég 15  terméket kínál az érdeklődőknek melyek olyan mindennapi cikkek amit a legtöbb ember napi szinten fogyaszt és használ, mint például kávé, tea, fogkrém, szappan vagy akár kapszula.
A termékeink megfizethető áron kiváló íz világban és kitűnő minőségben vannak jelen a piacon. Éljen ön is ezzel a lehetőséggel és tapasztalja meg a ganoderma hatékony segítségét, legyen egészségének záloga a pecsétviaszgomba. Tapasztalni fogja a különbséget, és érezni fogja a változást.
Mindenkit meghívok egy ganodermás tea , kávé kóstolóra amennyiben elküldi az elérhetőségét.Én pedig küldök mintát amit ki lehet próbálniTerméseztessen ajándékba küldöm. És a továbbiakat megbeszéljük.

Köszönöm a megtisztelő figyelmet. Ha valakinek kérése kérdése van, szívesen segítek, válaszolok.  Köszönöm.